Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 50,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 50,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,95 verzendkosten, bij een pakketzending € 6,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze Bluetoothmutsen uitvoerig getest.

 

Voor 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd

Heb je op een werkdag voor 15:00 uur besteld? Dan versturen we de Bluetoothmuts dezelfde dag nog!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 50,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • ✔ Professionele service

Faq

Je staat op het punt om een Bluetoothmuts aan te schaffen, voor jezelf, om weg te geven, of misschien wel als sinterklaasverrassing voor alle medewerkers. Voordat het zover is heb je wellicht specifieke vragen over het product, het verzenden of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om grotere aantallen af te nemen. In deze Frequently Asked Questions behandelen we de meest gestelde vragen. Mocht je niet het antwoord vinden dat je zoekt, schroom dan niet en neem telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice!

Waar vind ik algemene informatie betreft bestellen, betalen, verzenden, klachten en overige services?

Voordat je een aankoop doet is het natuurlijk van belang dat je weet hoe je jouw wijnklimaatkast bestelt, op welke manieren je deze kan betalen, wanneer deze verzonden wordt en wat de levertijd is en bijvoorbeeld welke garanties we geven. Al deze informatie vind je terug op onze ' Klantenservice' pagina.

De Bluetoothmuts lijkt me een leuke toevoeging aan ons kerstpakket, wat zijn de mogelijkheden?

Zodra we richting de feestdagen gaan, start voor bedrijven de zoektocht naar een kerstpakket of andere manier om werknemers te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Naast het belang van heerlijke versnaperingen in zo’n pakket is het ontzettend leuk om de werkgever en de werknemer te verrassen met een leuke gadget. Laten wij daar dit jaar een ontzettend leuk idee voor hebben: de Bluetoothmuts! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Met welke apparaten kan ik de Bluetoothmuts gebruiken?

De Bluetoothmuts kun je verbinden met alle apparaten met Bluetooth. Dat geldt dus in ieder geval voor alle Android en iPhone apparaten. Met de zwarte, witte, grijze en blauwe Bluetoothmuts kun je de iPhone zelfs bedienen middels Siri!

Hoe koppel ik de Bluetoothmuts?

Heb je de Bluetoothmuts net nieuw en wil je hem koppelen met een apparaat? Zodra dit een keer gelukt is zal de Bluetoothmuts automatisch gekoppeld worden met het laatst gekoppelde (beschikbare) apparaat. Is hij al wel gekoppeld, maar wil je de muts graag verbinden met een ander apparaat? Hou de play/pauze knop 4 seconden ingedrukt totdat het LED-lampje afwisselend knippert in de kleuren rood en blauw.

Stap 1: Schakel Bluetooth in op het apparaat waarmee je de Bluetoothmuts wil verbinden.

Stap 2: Schakel de Bluetoothmuts in door de play/pauze knop 4 seconden ingedrukt te houden totdat het LED-lampje afwisselend knippert in de kleuren rood en blauw.

Stap 3: Verbind het apparaat met de Bluetoothmuts. Zodra dit gelukt is, zal alleen het blauwe LED-lampje knipperen.

Welke kleuren zijn er?

Verkrijgbaar in zwart, wit, grijs, groen, blauw en rood waardoor er altijd een geschikte kleur voor jou bij zit. Welke is jouw favoriet?

Hoe was ik mijn Bluetoothmuts?

Muts vies? De speakers zijn eenvoudig te verwijderen waardoor de muts gewoon gewassen kan worden. Wel zo makkelijk.

Stap 1: Het bedieningspaneel bevindt zich in de dubbele rand aan de binnenkant van de muts. Schuif hem uit het vakje.

Stap 2: Aan de achterzijde van de muts zit een kleine opening. Beweeg het bedieningspaneel rustig naar deze opening.

Stap 3: Herhaal stap 1 & 2 voor de extra luidspreker die zich aan de andere zijde van de muts bevindt.

Stap 4: Was de muts met de hand en laat hem drogen. Hierna kan het bedieningspaneel en de speakers weer terug geplaatst worden en kun je weer genieten van een schone Bluetoothmuts!

Hoe laad ik de Bluetoothmuts op?

Er wordt een universeel micro-USB kabel bij de Bluetoothmuts geleverd. Hiermee kan je de muts opladen via een USB ingang in een computer of in een stopcontact middels een stekkerblokje met USB ingang (niet mee geleverd).

Kan ik korting krijgen bij een grotere afname?

Zeker! Al vanaf 10 stuks! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mijn Bluetoothmuts doet het niet, wat kan ik doen?

Het kan zijn dat de batterij leeg is bij ontvangst van de Bluetoothmuts, laad deze dus eerst op voordat je hem gebruikt. Mocht hij het daarna nog steeds niet doen neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.