Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 50,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 50,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,95 verzendkosten, bij een pakketzending € 6,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze Bluetoothmutsen uitvoerig getest.

 

Voor 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd

Heb je op een werkdag voor 15:00 uur besteld? Dan versturen we de Bluetoothmuts dezelfde dag nog!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 50,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • ✔ Professionele service

Maatregelen ter verificatie van reviews

Shopmedia B.V. hecht veel waarde aan echte klantenbeoordelingen, omdat deze de potentiële klant een reëel beeld geven van de voor- en nadelen van een product of dienst.

 

Elke echte ervaring met betrekking tot de aankoop of het gebruik van producten die via een webshop van Shopmedia B.V. zijn gekocht, kan met maximaal 5 sterren worden beoordeeld. Het gemiddelde van alle geverifieerde beoordelingen wordt weergegeven als totale score. Ook kunnen klanten hun ervaringen in eigen woorden beschrijven.

Beoordelingssysteem Shopmedia B.V.

Shopmedia B.V. heeft in haar beoordelingssysteem verschillende maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de producten of diensten ook daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Hoe waarborgt Shopmedia B.V. dat de reviews echt zijn?

Reviews via Trusted Shops

Alle webshops van Shopmedia B.V. voldoen aan de eisen van Trusted Shops. Shopmedia B.V. gebruikt Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops gebruikt verschillende technische maatregelen om te waarborgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie 

Reviews via websites van Shopmedia B.V.

Online klanten hebben in alle webshops van Shopmedia B.V. de mogelijkheid om een product te beoordelen via een beoordelingsformulier. Bovendien worden online klanten uitgenodigd om na hun aankoop een beoordeling via de webshop te schrijven.

 

Shopmedia B.V. beoordeelt handmatig of reviews daadwerkelijk van klanten zijn die een product in één van haar webshops hebben gekocht. Bestaat het vermoeden dat, ondanks de bovengenoemde maatregelen, een beoordeling niet gebaseerd is op eigen ervaring, dan wordt de beoordeling verwijderd.